Η καταστροφική σεζόν που πραγματοποιούν οι Φοίνιξ Σανς σε συνδυασμό με τον… παραγκωνισμό του στα τελευταία παιχνίδια έχουν αρχίσει να… ενοχλούν τον Λουίς Σκόλα. Ο 32χρονος παίκτης αφίχθη στην Αριζόνα πέρσι το καλοκαίρι με την προοπτική να ηγηθεί των προσπαθειών των “Ήλιων” για την μετάβαση στη μετά-Νας εποχή.

Παρά το πολύ καλό του ξεκίνημα, όμως, ο χρόνος συμμετοχής του άρχισε σταδιακά να μειώνεται. Η μικρή χρησιμοποίησή του, μάλιστα, στα τελευταία παιχνίδια του Φοίνιξ φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής του πρώην παίκτη των Χιούστον Ρόκετς, ο οποίος δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια την ενόχλησή του για το γεγονός.

Είναι δύσκολο για μένα. Πραγματικά δύσκολο, αλλά προσπαθώ να μετατρέψω τον εκνευρισμό σε κίνητρο για να δουλέψω ακόμα περισσότερο. Κάνω ό,τι μπορώ για να διατηρούμαι σε καλή κατάσταση και να είμαι έτοιμος”, δήλωσε για το θέμα του μειωμένου χρόνου συμμετοχής του ο Αργεντινός φόργουορντ/σέντερ, με τον κόουτς Λίντσεϊ Χάντερ να προσθέτει: “Δεν έχουμε το παραμικρό πρόβλημα με τον Λουίς (Σκόλα). Είναι άριστος επαγγελματίας. Είτε παίζει τριάντα λεπτά, είτε τρία, παραμένει το ίδιο συνεπής”.