Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει από εκεί που… σταμάτησε την περασμένη σεζόν στο ΝΒΑ! Με την φανέλα του Μιλγουόκι Μπακς, ο ένας από τους NBAers διεθνείς μας έκανε εμφατικό ξεκίνημα στην φετινή Summer League του Λας Βέγκας, σκοράροντας 17 πόντους και μαζεύοντας 6 ριμπάουντ στην ήττα της ομάδας του με 70-68 από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Βέβαια, δεν ήταν ο μόνος που διασκέδασε τις εντυπώσεις στο εν λόγω παιχνίδι, καθώς τα βλέμματα ήταν κυρίως στραμμένα στα πρώτα δύο draft για το έτος 2014. Ο Άντριου Ουίγκινς, από πλευράς «Καβς», και ο Τζαμπάρι Πάρκερ, από πλευράς Μπακς, έδειξαν, έστω και αν είναι πολύ νωρίς, γιατί αποτέλεσαν τα νούμερα 1 και 2 αντίστοιχα, επιβεβαιώνοντας πως πράγματι οι προσδοκίες για τους ίδιους πρέπει να είναι υψηλές. Ο πρώτος σκόραρε 18 πόντους και ο δεύτερος 17, παίρνοντας 9 ριμπάουντ και όντας πολύ κοντά σε double double.

Πολύ καλή αρχή, βάσει δεδομένων, έκανε και ο αδελφός του Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης. Ο επιλεγείς στο νούμερο 51 του draft από τους Νιου Γιορκ Νικς κατάφερε να πετύχει τους πρώτους 5 πόντους, ενώ μοίρασε κι ένα όμορφο μπλοκ, στην νίκη της ομάδας του με 76-64 επί των Ντάλας Μάβερικς.