Οι αλλαγές φαίνεται ότι βοήθησαν και στην ψυχολογία των παικτών των Νετς, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει αρκετά δυναμικά τη σεζόν. Το Μπρούκλιν επικράτησε με 98-88 της Ουάσινγκτον, με τον Τζόε Τζόνσον να έχει απολογισμό 14 πόντους και 5 ασίστ και ο Ντερόν Ουίλιαμς μέτρησε 11 πόντους και 9 ασίστ, μπροστά στο κοινό της ομάδας το οποίο φαίνεται πως έχει αποδεχθεί τα αστέρια του ΝΒΑ και δίνει δυναμικό παρόν στο γήπεδο.

Το Ντένβερ νίκησε με 104-98 το Γκόλντεν Στέιτ με τον Κώστα Κουφό να γίνεται ο “ήρωας” της βραδιάς, αφού ήταν εκείνος που με δύο καθοριστικά καλάθια, τα οποία ήρθαν από επιθετικά ριμπάουντ που κέρδισε, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Συνολικά ο ομογενής σέντερ σημείωσε έξι πόντους, ενώ μάζεψε 13 ριμπάουντ. Ωστόσο, πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ντανίλο Γκαλινάρι που σημείωσε 18 πόντους, ενώ για τους Ουόριορς ξεχώρισαν οι Στέφεν Κάρι και Κλέι Τόμπσον με 25 και 21 πόντους αντίστοιχα.

Το Κλίβελαντ χρειάστηκε την παράταση για να πάρει τη νίκη κόντρα στο Ορλάντο με 114-111. Οι Καβαλίερς είχαν το πάνω χέρι στο ματς, όμως οι Μάτζικ με τους Ντέιβις και Ρέντικ να “αλωνίζουν” στις θέσεις των ψηλών, κατάφεραν να γυρίσουν το ματς. Το γκολ φάουλ του Πάργκο έστειλε το ματς στην παράταση, όπου ο Όμρι Κάσπι ανέλαβε δράση και με προσωπικό σερί 7-0 έδωσε τη νίκη στους Καβαλίερς.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα των φιλικών: Βοστόνη – Φιλαντέλφεια 75-107, Χιούστον – Ντάλας 104-123, Πόρτλαντ – Σακραμέντο 100-117.