Δεν έφτανε η βαριά ήττα από τους Lakers στον 1ο τελικό. Το Miami θα χρειαστεί -εκτός απροόπτου- να παραταχθεί και χωρίς δύο από τους καλύτερους παίκτες του στον 2ο αγώνα της σειράς (3/10, 04:00), τον Goran Dragic και τον Bam Adebayo!

Και οι δύο θεωρούνται «εξαιρετικά αμφίβολοι» στην ενημέρωση της Πέμπτης που έκανε η Heat, γεγονός που συρρικνώνει ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες για ισοφάριση της σειράς. Ο μεν Dragic αποχώρησε κατά τη διάρκεια του 1ου τελικού με πελματιαία απονευρωσίτιδα στο αριστερό πόδι, ο δε Adebayo με τραυματισμό στον αυχένα.

Το μόνο ευχάριστο νέο από το ιατρικό δελτίο του Miami, είναι ότι ο Jimmy Butler θα παίξει κανονικά. Ο ηγέτης της Heat γύρισε δύο φορές τον αριστερό αστράγαλο στον 1ο αγώνα, αλλά μετά τη σημερινή προπόνηση δήλωσε ότι δεν πρόκειται να απουσιάσει.

Ο Bam Adebayo έχει 17,8 πόντους, 10,9 ριμπάουντ, 4,6 ασίστ, 1,1 κλέψιμο και 0,8 μπλοκ κατά μέσο όρο στα Playoffs, την ώρα που ο αναγεννημένος Σλοβένος γκαρντ έχει 19,9 πόντους, 4,0 ριμπάουντ, 4,6 ασίστ και 1,0 κλέψιμο ανά αγώνα.