H preseason του NBA, έχει ξεκινήσει για τα καλά, με τις ομάδες να μπαίνουν στην τελική ευθεία αναφορικά με την έναρξη του πρωταθλήματος, και τα παιχνίδια να δείχνουν από νωρίς ότι θα είναι συναρπαστικά.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κώστας Κουφός, ο οποίος ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση των Κίνκς με τους Μπλέιζερς, με το Σακραμέντο να φτάνει στη νίκη, μετά από ανατροπή με 17 πόντων, με 109-105 στην παράταση. Ο διεθνής Έλληνας σέντερ είχε 12 πόντους, με 6/9 σουτ και 8 ριμπάουντ, αγωνιζόμενος για 32:27, ενώ όλα τα λεφτά ήταν ο Μάρκο Μπελινέλι, ο οποίος πέτυχε 32 πόντους (12/18 σουτ), με τους 27 πόντους να έρχονται στο δεύτερο μισό του αγώνα. Για το Πόρτλαντ ο Νταμιάλ Λίλαρντ είχε 17 πόντους.

Με νίκη ξεκίνησαν την σεζόν και οι πρωταθλητές, Ουόριριος, οι οποίοι επικράτησαν με 95-87 των Ράπτορς, ενώπιον 18.223 θεατών στο (soldout) SAP Center του San Jose.  Από 14 πόντους είχαν οι Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον, με τον πρώτο να αποβάλλεται με έξι φάουλ, κάτι που είχε συμβεί και στο περσινό πρώτο φιλικό των «Πολεμιστών». Ο Λεάντρο Μπαρμπόσα είχε 15 πόντους, ενώ για τους «Καναδούς», ο ΝτεΜάρε Κάρολ σκόραρε 15 πόντους.