Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Γιώργου Παπαγιάννη στο Summer League του Λας Βέγκας, παρά την ήττα των Κίνγκς από τους Ρόκετς με 83-75. Ο PapaG» σκόραρε 8 πόντους μαζεύοντας και 8 ριμπάουντ σε 18 λεπτά συμμετοχής, με τον Μαλάτσι Ρίνταρντσον να έχει 20 πόντους και τον Ντέιβιντ Στόκτον να κάνει θετικό ντεμπούτο, δίνοντας μια εξαιρετική ασίστ στον Έλληνα ψηλό, όπως θα  δείτε και στο video που ακολουθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 25χρονος Ντέιβιντ είναι ο γιος του πρώην θρύλου των Τζαζ, Τζον Στόκτον.

Ο Παπαγιάννης με την σειρά του μετά το παιχνίδι δήλωσε: «Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι, θα είμαι καλύτερος στα επόμενα. Αυτή ήταν μόνο η άρχη. Δεν ένιωθα 100% έτοιμος. Ένιωθα λίγο πόνο, αλλά είμαι καλά. Θα γίνεται όλο και καλύτερη η κατάσταση μου και μαζί θα παίζω κάθε μέρα και καλύτερα. «Όταν είσαι rookie πρέπει να αποδείξεις πράγματα σε όλους. Ήταν η πρώτη μου φορά και ενώ είχα να παίξω σε αγώνα σχεδόν δύο μήνες. Ήταν περίεργο για εμένα στην αρχή, αλλά από το δεύτερο ημίχρονο και μετά ένιωθα πιο άνετα. Το ίδιο θα γίνει και από το επόμενο παιχνίδι». 

Παράλληλα, ο 19χρονος σέντερ πρόσθεσε: «Με βοηθάει. Έχω την ευκαιρία να δω πώς είναι οι ομάδες του πρωταθλήματος, να δω πώς παίζουν και τι ανταγωνισμός υπάρχει».