Η απόφαση του Βινς Κάρτερ να μην κρεμάσει τα παπούτσια του παρά το ότι είναι 42 Μαΐων και να συνεχίσει στο ΝΒΑ και στη νέα σεζόν συζητιέται ακόμα. Υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι αφού αντέχουν τα κότσια του Κάρτερ και δεν έχει σβήσει ακόμα μέσα του η φλόγα για το μπάσκετ, τότε πολύ καλά κάνει ο παίκτης των Χοκς και θέλει να παίξει για 22η σεζόν στο ΝΒΑ.

Υπάρχουν όμως, και οι αντίθετες απόψεις. Εκείνες που έχουν ως μότο το περίφημη «τόπο στα νιάτα». Οσοι ανήκουν σε αυτή την κατηγορία λένε ότι ο Κάρτερ θα έπρεπε να αποσυρθεί έτσι ώστε να δώσει την ευκαιρία σε ένα νέο παιδί να πάρει την θέση του στο ΝΒΑ.

Στους επικριτές του Κάρτερ ανήκει και ο Γκίλμπερτ Αρίνας. Ο παλαίμαχος παίκτης του ΝΒΑ σχολίασε με καυστικό τρόπο την απόφαση του Βινς Κάρτερ να παραμείνει στα παρκέ για άλλη μια χρονιά.

Ο Αρίνας τόνισε ότι σέβεται και αγαπάει τον Κάρτερ, αλλά ξεκαθάρισε ότι υπάρχουν νεαροί παίκτες που κυνηγούν το όνειρό τους και θέλουν να παίξουν στο ΝΒΑ και κάθε φορά που ο Κάρτερ επιστρέφει ένας από αυτούς τους παίκτες θα «κόβεται» από το καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη για να παίξει ο 42χρονος παίκτης.

Αναλυτικά ο Γκίλμπερτ Αρίνας έγραψε στα social media:

«Σε σέβομαι και σε αγαπώ, αλλά υπάρχουν νεαροί παίκτες εκεί έξω που κυνηγούν το όνειρό τους. Ένας παίκτης «κόβεται» κάθε φορά που εσύ αποφασίζεις να επιστρέψεις και να παίξεις».

 

ΤΟ POST TOY ΑΡΙΝΑΣ