Ήδη από το πρωί ήταν σχεδόν βέβαιο ότι ο Ράσελ Ουέστμπρουκ θα ανανέωνε με την Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ για την επόμενη τριετία, ώστε να γίνει ο μοναδικός ηγέτης της ομάδας μετά την αποχώρηση του Κέβιν Ντουράντ για τους Γκόλντεν Στέτ Ουόριορς.

Πλέον η διοίκηση της Οκλαχόμα ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την επέκταση του συμβολαίου του Ουέστμπρουκ για 2+1 χρόνια. Να θυμίσουμε ότι ο Αμερικανός point guard είχε συμβόλαιο που έληγε το καλοκαίρι του 2017 και τότε θα έβγαινε στην free agency, όπου θα μπορούσε να συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα ήθελε. Έτσι υπό το φόβο να τον χάσουν οι Θάντερ συμφώνησαν μαζί του έναντι 85,7 εκατομμυρίων δολαρίων και τον έχρισαν επίσης απόλυτο και μοναδικό ηγέτη τους. Επίσης παρότι έχασαν τους Κέβιν Ντουράντ και Σερζ Ιμπάκα οι φιναλίστ του 2012 θα έχουν ένα πολύ καλό δίδυμο στην περιφέρεια με Ουέστμπρουκ-Ολαντίπο και ελπίζουν να φανούν ανταγωνιστικοί στην πάντα απαιτητική Δύση την σεζόν που μας έρχεται.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ράσελ Ουέστμπρουκ:

 «Είμαι ευγνώμων που επέκτεινα το συμβόλαιο με τους Θάντερ και θα συνεχίσω να παίζω με την μοναδική ομάδα που έχω παίξει στο ΝΒΑ και έχω αγαπήσει να είμαι μέρος της από τη στιγμή που επιλέχθηκα στο draft. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που προχωρώ μαζί με όλο αυτό το γκρουπ παικτών και θα συνεχίσω να παίζω ενώπιον των καλύτερων φιλάθλων στον κόσμο».