Παρά το γεγονός πως οι Brooklyn Nets βρέθηκαν πίσω στο σκορ ακόμα και με 24 πόντους, με 21 στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, αλλά και με 12 στο αντίστοιχο της τρίτης περιόδου, κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση κόντρα σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες, όχι μόνο της δυτικής περιφέρειας αλλά, ολόκληρου του ΝΒΑ, και να πανηγυρίσουν εν τέλει μια τεράστια νίκη με 128-124 στην Arizona!

Εξαιτίας των τεράστιων απουσιών των Kevin Durant και Kyrie Irving, o James Harden ήταν αυτός που έπρεπε να βγει μπροστά για την ομάδα της Νέας Υόρκης.

Και το έκανε στην εντέλεια!

Σε 37 αγωνιστικά λεπτά, σημείωσε 38 ολόκληρους πόντους, 7 «σκουπίδια» και 11 τελικές πάσες, σουτάροντας παράλληλα με 14-22 εντός πεδιάς, αλλά και με 5-11 τρίποντα, οδηγώντας τους Nets σε μια τεράστια ανατροπή, που, σε συνδυασμό με την ήττα των Βucks, τους ώθησε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της ανατολικής περιφέρειας.

Από πλευράς Suns, που υπέστησαν με οδυνηρό τρόπο την πρώτη τους ήττα στα 5 τελευταία τους ματς, διακρίθηκαν λαμπρά οι κορυφαίοι τους παίκτες, Chris Paul και Devin Booker με 29 πόντους και 7 ασίστ, και με 22 πόντους και 7 ασίστ, αντίστοιχα.

 

Δείτε τις φάσεις του αγώνα: