Η μετακίνηση του Άντριου Μπάινουμ στους Κλίβελαντ Καβαλίερς ήταν λίγο πολύ γνωστή εδώ και μερικές ημέρες. Πλέον, όμως, πήρε και επίσημη μορφή αφού οι “Ιππότες” ανακοίνωσαν την απόκτηση τού πρώην παίκτη των Λος Άντζελες Λέικερς ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τη ρακέτα τους.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τον Άντριου (Μπάινουμ) στο Κλίβελαντ“, δήλωσε αρχικά ο GM των Καβαλίερς, Κρις Γκραντ, για να συνεχίσει: “Το ταλέντο, το μέγεθος και η εμπειρία του είναι σαφές πως μπορούν να επιδράσουν ευεργετικά πάνω στην ομάδα. Έχει την ικανότητα να κάνει πιο δυνατό τον σύλλογο και αυτό μόνο χαρούμενους μας κάνει”.

Έτσι, ο Άντριου Μπάινουμ θα επιχειρήσει να αφήσει πίσω του την κακοδαιμονία που τον άφησε εκτός μάχη την περσινή αγωνιστική περίοδο και ως μέλος των “Ιπποτών” να αποδείξει πως η μπογιά του περνάει ακόμα στον “μαγικό κόσμο”.

Εξάλλου, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς αποδέσμευσαν τους Κέβιν Τζόουνς και Κρις Κουίν συνεχίζοντας την εφαρμογή του rebuilding process που ξεκίνησαν φέτος το καλοκαίρι.