Ανήμερα των Χριστουγέννων, στην Φλόριντα δε θα περιμένουν τον Αϊ Βασίλη, αλλά τον… βασιλιά που τους οδήγησε για δύο συνεχείς σεζόν στη Γη της Επαγγελίας! Σύμφωνα με το Sportando, το πρόγραμμα του ΝΒΑ για τη σεζόν 2014-2015 (θα ανακοινωθεί ολόκληρο περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, δηλαδή ουσιαστικά στις 14/8) προβλέπει το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ Μαιάμι Χιτ και Κλίβελαντ Καβαλίερς να διεξάγεται στις 25/12. Κάτι που είχε αποκαλυφθεί και πριν από μερικές εβδομάδες.

Έτσι, σε μία από τις πιο σημαντικές ημέρες του χρόνου, αλλά και του πρωταθλήματος (πρόκειται για τη λεγόμενη Christmas Day), ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα βρει απέναντί του την ομάδα με την οποία… πέταξε από πάνω του τη στάμπα του «λούζερ», όντας back to back πρωταθλητής κατά τις αγωνιστικές περιόδους 2011-2012 και 2012-2013. Το συναπάντημα αυτό, και δη την ημέρα που θα συμβεί, αναμένεται να έχει ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον, και ασφαλώς θα κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων των φίλων του αθλήματος, και δη του κορυφαίου πρωταθλήματός του.

Την ίδια μέρα θα υπάρχουν τα παιχνίδια Νιου Γιορκ Νικς-Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, Λος Άντζελες Κλίπερς-Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και Σικάγο Μπουλς-Λος Άντζελες Λέικερς.