Σιγά να μην έσκαγε η Katya Elise Henry μετά τον χωρισμό της με τον Kyle Kuzma. Η μοντέλα και «ιέρεια» των social media δεν τα έβαψε μαύρα. Ακουσε εκείνη την παροιμία που λέει: «Έχει κι αλλού πορτοκαλιές». Και ειδικά στο ΝΒΑ έχει πολλές… πορτοκαλιές για να πιει την πορτοκαλάδα της. Η Katya Elise Henry είναι πλέον μαζί με έναν άλλο παίκτη του ΝΒΑ, τον 20χρονο Tayler Herro των Miami Heat.

Το ωραίο είναι μάλιστα ότι το ζευγάρι είναι μαζί σε… κατ’ οίκον περιορισμό όπως όλοι στις ΗΠΑ, εξαιτίας του Covid-19.

O Tayler Herro είναι σε «καραντίνα» στο σπίτι του μαζί με την Katya Elise Henry. Την είδηση αποκάλυψε μόνος του ο παίκτης των Heat. Στα stories που ανέβασε… δημοσιοποίησε ότι είναι ζευγάρι με την εκρηκτική Katya, αφού σε κάποια στιγμή φάνηκαν τα χέρια της. Εκεί έχει «γνωστά» τατουάζ, που αποκάλυψαν ότι ο Herro είναι… εσώκλειστος στο σπίτι του μαζί με την εντυπωσιακή κυρία.

Το ωραίο είναι ότι η Katya είχε πει πριν από περίπου δυο εβδομάδες ότι της καλαρέσει ο παίκτης των Heat και είναι στην… λίστα της και στο… target group της. Και φυσικά δεν έμεινε στα λόγια, αφού τα βρήκε μαζί του και οι δυο τους είναι πλέον μαζί.

Το ότι είναι μαζί είχε φανεί και πριν λίγες μέρες, όταν άγνωστοι «χάκαραν» το snapchat του 20χρονου γκαρντ κι εκεί βρέθηκε μια φωτογραφία της Henry, που έτρωγε ένα γλυκό σε μια όχι και τόσο politically correct πόζα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ POST-STORY:

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Tyler Herro and Katya Elise Henry quarantining together – – – #NBA #Basketball #Heat #TylerHerro #KatyaEliseHenry #WAGs

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SportsGossip.com (@sportsgossipinc) στις


ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, Ο HERRO ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ:

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

mi amor ♡

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katya Elise Henry ♡ (@katyaelisehenry) στις