Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «λάμπει» στα παρκέ του ΝΒΑ, όντας στην τρίτη του σεζόν στους Μιλγουόκι Μπακς και δείχνοντας πως έχει ακόμη πολλά «άλματα» να κάνει για να φτάσει το «ταβάνι» του. Έχει λογικά λάβει τον τίτλο του επόμενου ηγέτη της Εθνικής ομάδας, αφού η συζήτηση γύρω από το πρόσωπό του έχει επεκταθεί ακόμη και στο πότε – όχι το αν – θα βρεθεί μεταξύ των κορυφαίων του μεγαλύτερου πρωταθλήματος. Πότε θα γίνει, δηλαδή, ένας All-Star παίκτης, τίτλος που δε θα αργήσει να κερδίσει με την πρόοδο που σημειώνει.

Ο Έλληνας «αστέρας», όμως, δεν είναι ο μοναδικός ταλαντούχος μπασκετμπολίστας που αναδεικνύει η οικογένειά του. Ο μεγαλύτερος αδελφός, Θανάσης, βρέθηκε ένα «βήμα» από το να ζήσει επίσης στο «μαγικό κόσμο», αλλά εκείνος που μοιάζει με πολλά υποσχόμενο παίκτη, είναι ο 18χρονος αδελφός τους, Κώστας. Ο τελευταίος, σπουδάζει στο Λύκειο του Dominican και ήδη αποκαλείται από τους Αμερικανούς ως ένα ταλέντο «πέντε αστέρων». Οι επιδόσεις του, άλλωστε, με το σχολείο όπου αγωνίζεται τους επιβεβαιώνουν απόλυτα μέχρι τώρα.

Ο Κώστας διακρίνεται, όπως και ο Γιάννης, για τα εξαιρετικά αθλητικά προσόντα και την ταχύτητά του, όπως μπορείτε να παρατηρήσετε στα παρατιθέντα βίντεο, κάτι που τον καθιστά πολύτιμο «εργαλείο» στην άμυνα και έναν «πύραυλο» επιθετικά. Παράλληλα, υπολογίσιμο είναι το μακρινό σουτ, το οποίο είναι μάλλον καλύτερο από εκείνο του Γιάννη στην αντίστοιχη ηλικία, όταν και ο τελευταίος βρισκόταν στον Φιλαθλητικό. Επίσης, οι επιθετικές του αρετές εξαπλώνονται και στο κομμάτι της δημιουργίας, συνθέτοντας εν τέλει ένα «εκρηκτικό πακέτο» εν όψει της φοίτησής του στο κολλέγιο και της μετέπειτα ενδεχόμενης καριέρας του στο ΝΒΑ.

Η ενασχόληση των Αμερικανών με την περίπτωσή του είναι διαρκής και στενή και το ερώτημα για το αν αποτελεί τον δεύτερο «Greek Freak» μετά τον Γιάννη, ολοένα «πλανάται». Η επιβεβαίωση ή μη αυτής της εκτίμησης, πάντως, δε θα αργήσει να συμβεί.