Οι Μπακς επικράτησαν με 97-80 του Κλίβελαντ στο πρώτο φιλικό παιχνίδι τους, με τον Μπράντον Τζένινγκς και τον Μόντα Έλις να είναι οι… οδηγοί στο σκοράρισμα. Οι δύο παίκτες σημείωσαν από 15 πόντους και μοίρασαν επτά και πέντε ασίστ αντίστοιχα. Οι Καβς δεν έδειξαν την ίδια διάθεση με το πρώτο τους φιλικό, αφού μόνο οι Σι Τζέι Μάιλς και Κάιρι Ίρβινγκ κατάφεραν να ξεχωρίσουν σημειώνοντας 18 και 16 πόντους αντίστοιχα.

Η Νέα Ορλεάνη νίκησε με 97-82 τη Σάρλοτ με τον Άντονι Ντέιβις να δείχνει τις ικανότητές του από νωρίς. Ο νεαρός παίκτης είχε απολογισμό 22 πόντους και 9 ριμπάουντ, κυριαρχώντας κάτω από τα καλάθια. Ο Ρόμπιν Λόπεζ τον ακολούθησε με απολογισμό 18 πόντους, 13 ριμπάουντ και 3 κοψίματα, ενώ και ο Ράιαν Άντερσον πρόσθεσε 15 πόντους.

Τέλος, στο Σικάγο, ο Λουόλ Ντενγκ σημείωσε 18 πόντους και ο Ναζρ Μοχάμεντ πρόσθεσε 13 πόντους και μάζεψε 12 ριμπάουντ, οδηγώντας τους Μπουλς στη νίκη επί του Μέμφις με 92-88. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ, όμως το Σικάγο με σερί 14-0 στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, πήρε το προβάδισμα που το οδήγησε και στη νίκη.