Οι Los Angeles Lakers έκαναν το 4-1 μετά και από τη “θριαμβευτική” νίκη τους κόντρα στους Houston Rockets με σκορ 119-96 και πήραν το “εισιτήριο” για τους τελικούς της περιφέρειάς τους, περιμένοντας τώρα τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα σε Los Angeles Clippers και Denver Nuggets, στο οποίο έχουν ξεκάθαρο προβάθισμα στο 3-2 οι Clippers.

Όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι όμως, οι “Λιμνάνθρωποι” παρουσιάστηκαν σαφώς ανώτεροι και με τρομερή ευστοχία αλλά και αρκετά καλή ομαδική άμυνα έφτασαν στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη της σειράς, η οποία τους έδωσε και την πρόκριση.

Για τους νικητές ξεχώρισε χθες ο LeBron James, ο οποίος σημείωσε 29 πόντους, μάζεψε 11 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Kyle Kuzma που τελείωσε το παιχνίδι με 17 πόντους και 4 ριμπάουντ. Στους 16 πόντους “σταμάτησε” και ο Markieff Morris, ενώ ο Anthony Davis έφτασε σε ένα μεστό “triple boule” με 13 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Για τις “ρουκέτες” ξεχώρισε για άλλη μία φορά ο συνήθης ύποπτος James Harden, ο οποίος σημείωσε 30 πόντους, πήρε 6 ριμπάουντ και έδωσε 5 ασίστ. Σε “ρηχά νερά” βρέθηκε για άλλο ένα παιχνίδι ο Russell Westbrook, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 10 πόντους, 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 3 λάθη σε 36 λεπτά συμμετοχής.

Los Angeles Lakers – Houston Rockets 119-96