Απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα μάλλον ενθαρρυντικά δεν είναι για την ομάδα το Texas, αφού οι καταιγιστικές εξελίξεις τις τελευταίες ώρες όλο και φουντώνουν!

Μετά από περίπου 8 χρόνια στους Rockets, ο James Harden θέλει να αποχωρήσει και να κλείσει αυτό ο κεφάλαιο της καριέρας του. Οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν, όταν σε μία προσωπική επικοινωνία του ιδίου με τον Daryl Morey, ξεκαθάρισε πως προτιμά να γίνει συμπαίκτης με τον «Greek Freak» στο Milwaukee, ή στο Brooklyn προκειμένου να αγωνιστεί με τον φίλο του και πρώην συμπαίκτη του στους Oklahoma City Thunder, Kevin Durant.

Ο «Μούσιας», σύμφωνα με Αμερικάνικα ΜΜΕ, μόνο ξεκάθαρος ήταν στον 48χρονο GM, αφού έχει διακαή πόθο να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και ένα δαχτυλίδι, δεδομένο πως τον Αύγουστο θα κλείσει τα 31 του χρόνια και οι πιθανότητες στην ομάδα του Τέξας όλο και λιγοστεύουν.

Απ’ ότι φαίνεται μάλλον ο άσσος των Rockets θα «χαιρετήσει» την ομάδα του, αφού βέβαια πρώτα γίνει το αίτημά του αποδεκτό και το μόνο που αναμένουμε να δούμε το επόμενο διάστημα, είναι ποια θα είναι τα χρώματα της νέας του ομάδας.