Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς σήμερα θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν ενόψει του πρώτου τελικού με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Αυτό θα είναι και το τελευταίο προγραμματισμένο ρεπό των “πολεμιστών” πριν από το πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, που θα ξεκινήσει τα ξημερώματα της Παρασκευής (02/06, 04:00) στο “Oracle Arena” του Όκλαντ.

Τις τελευταίες ημέρες έχει προπονηθεί κανονικά ο Ζάζα Πατσούλια έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα στη φτέρνα του δεξιού ποδιού, που προκάλεσε την απουσία του από τους δύο τελευταίους αγώνες της σειράς με τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Κανονικά θα συνεχίσουν τα υπόλοιπα μέλη του ρόστερ πλην του Κεβόν Λούνι, ο οποίος παραμένει μακριά από το 100% εξαιτίας του τραυματισμού στον αριστερό γοφό.

Από την μεριά του ο Στιβ Κερ είναι καθημερινά στις προπονήσεις των Ουόριορς, αλλά φαίνεται πως δεν θα αναλάβει ξανά το ρόλο του πρώτο προπονητή μέσα στην τρέχουσα σεζόν. Ουδείς θέλει να επισπεύσει την επιστροφή του μετά τη νεότερη περιπέτεια υγείας, που πέρασε. Δηλαδή, ο Μάικ Μπράουν θα αντικαταστήσει τον 51άχρονο Κερ και στα παιχνίδια με τους Καβς.