Ακόμη και σε ένα σοβαρό τραυματισμό, ο Αυστραλός… δεν έχασε το χιούμορ του! Ο Άντριου Μπόγκουτ, είχε αποχωρήσει κατά την τρίτη περίοδο της νικηφόρου αναμέτρησης των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς επί των Νιου Όρλινς Πέλικανς, με το κεφάλι του να έχει ματώσει στη σύγκρουσή του με τον αντίπαλο φόργουορντ, Ντάντε Κάνινχαμ. Το περιστατικό, συνέβη τη στιγμή της διεκδίκησης ενός ριμπάουντ.

Ο έμπειρος σέντερ, διεγνώσθη με εγκεφαλική διάσειση, η οποία δεν είναι ιδιαίτερα ανησυχητική, αν και χρειάστηκαν τρία ράμματα για να επουλώσουν το «κόψιμο» που υπέστη στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού του. Σύμφωνα με τους κανόνες του ΝΒΑ, ασφαλώς, δε θα μπορέσει να αγωνιστεί μέχρι τα συμπτώματά του να υποχωρήσουν, κάτι που δεν προκαλεί πανικό στους ανθρώπους του Γκόλντεν Στέιτ, οι οποίοι δηλώνουν σίγουροι πως θα μπορέσουν να καλύψουν το κενό του, μέχρι να επιστρέψει.

«Θα αναβαθμίσουμε άλλους ψηλούς για να αναπληρώσουμε το ρόλο που κάλυπτε ο Άντριου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λουκ Ουόλτον, ενδιάμεσος κόουτς της ομάδας, με τον Φέστους Εζίλι να δείχνει να παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο στον αγώνα με αντίπαλο τους Χιούστον Ρόκετς.

Ο ίδιος ο Μπόγκουτ, πάντως, πριν καν καταστεί γνωστή η διάγνωση για την περίπτωσή του, φρόντισε να κάνει μέσω Twitter το δικό του σχόλιο για τη σύγκρουση με τον Κάνινχαμ, «προσποιούμενος» αμνησία και λέγοντας πως μάλλον αναζητούσε την μπάλα για μία… κεφαλιά σαν να παίζει σε ποδοσφαιρικό αγώνα.

bogut-tweet-traumatismos