Όπως σας μετέδωσε το basketblog.gr, ο βασικός πλέον point guard των Charlotte Hornets και ένας από τους κορυφαίους παίκτες κάτω των 25 στο ΝΒΑ, ο LaMelo Ball, χειρουργήθηκε με άκρα επιτυχία στο δεξιό του καρπό, που τον ταλαιπωρούσε πολύ τις τελευταίες ημέρες, και αναμένεται να απωλέσει όλη την εναπομείνασα σεζόν, εξαιτίας της αποθεραπείας του.

Έτσι, είναι αρκετά πιθανό και το να μην καταφέρει εν τέλει -παρά το γεγονός πως είναι το ξεκάθαρο φαβορί- να κατακτήσει το φετινό βραβείο του Rookie Of the Year, το οποίο απονέμεται στον κορυφαίο πρωτοεμφανιζόμενο στην λίγκα αφού θα χάσει περίπου 30 ολόκληρα παιχνίδια.

Επομένως, ο ανταγωνισμός για το βραβείο φουντώνει, με τον Anthony Edwards των Minnesota Timberwolves -το περσινό νούμερο 1 πικ- να έχει πλέον έναν ορθάνοιχτό δρόμο για το RoY.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, ο συμπαίκτης του στους «Λύκους» D‘ Angelo Russell ανήρτησε αμέσως μόλις έγινε γνωστή η είδηση του τραυματισμού στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

 

«Anhtony Edwards. Rookie Of the Year»

 

Η απήχηση της δημοσίευσης ήταν τεράστια και μετά από σωρεία αρνητικών σχολίων, ο πρώην παίκτης των Lakers, των Nets και των Warriors αποφάσισε να κατεβάσει την ανάρτηση.

Δείτε την εδώ: