Ο Ντρέιμοντ Γκριν, δεν είναι μάλλον ένας αθλητής που προσέχει ιδιαίτερα της κινήσεις του. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα, άλλωστε, όταν πριν λίγες μέρες συνελήφθη για βιαιοπραγία στο Μίσιγκαν, αν και μετά από λίγες ώρες αφέθηκε ελεύθερος. Ο φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, αυτή την φορά, έδειξε πόσο μοιραίο μπορεί να αποβεί το να μην προσέξει κάποιος… πού στέλνει το φωτογραφικό του υλικό, χρησιμοποιώντας τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ο ίδιος έπεσε στην «παγίδα» και δημοσίευσε κατά λάθος, φωτογραφία με το πέος του στο snapchat, δημιουργώντας την αντίστοιχη αναστάτωση. Πολύ γρήγορα, ο Γκριν φρόντισε να αφαιρέσει την φωτογραφία και να απολογηθεί για το εν λόγω γεγονός. «Προοριζόταν για ένα προσωπικό μήνυμα. Πάτησα το λάθος κουμπί και αισθάνομαι πολύ άσχημα. Όλοι μας απέχουμε ένα κλικ από το να βάλουμε κάτι σε λάθος μέρος και αυτό είναι που έπαθα το πρωί», είπε το μέλος της Ολυμπιακής αποστολής των Ηνωμένων Πολιτειών, αποτυπώνοντας μία μεγάλη πραγματικότητα.

Στην αρχή βέβαια, ο «αστέρας» των «Πολεμιστών» είχε επιχειρήσει να πείσει όσους είχαν δει την… επίμαχη φωτογραφία, ότι είχαν «χακάρει» το λογαριασμό του. Φαίνεται πως δεν έγινε ιδιαίτερα πειστικός και εν συνεχεία προχώρησε σε αυτή τη δήλωση, νιώθοντας εντελώς άβολα.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι Κέβιν Ντουράντ, Καρμέλο Άντονι και ΝτεΜάρκους Κάζινς θέλησαν να αντιδράσουν στο θέμα της δημοσίευσης των γενετικών οργάνων του Γκριν, αγγίζοντας τη βουβωνική τους χώρα, με την ομοσπονδία να δημοσιεύει σχετική φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Twitter.

Κάπως έτσι, ο Γκριν έχει εξελιχθεί σε ένα μεγάλο «γκαφατζή» εκτός παρκέ, μιας κι εντός αυτού θεωρείται πλέον ένας εκ των κορυφαίων παικτών του πλανήτη…