Η αναμονή στην απόφαση που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντουάιτ Χάουαρντ έλαβε (επιτέλους!) τέλος τις πρώτες πρωινές ώρες (Ελλάδος) καθώς ο “Σούπερμαν” διευκρίνισε πως θα συνεχίσει την καριέρα του στους… Χιούστον Ρόκετς! Ο πρώην, πλέον, σέντερ των Λος Άντζελες Λέικερς αφού πρώτα ενημέρωσε τη διοίκηση των “Λιμνανθρώπων” πως δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του, εν συνεχεία μοιράστηκε με τους “ακόλουθούς” του στο twitter την απόφαση που πήρε για το μέλλον του.

Αποφάσισα να γίνω μέλος των Χιούστον Ρόκετς. Αισθάνομαι πως αυτό είναι το καλύτερο μέρος για μένα και είμαι ενθουσιασμένος που θα προσχωρήσω στους Ρόκετς και ανυπομονώ για μία σπουδαία σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Λος Άντζελες και να τους ευχηθώ τα καλύτερα”, “τιτίβισε” ο Ντουάιτ Χάουαρντ βάζοντας τέλος στην… αναμονή των τελευταίων ημερών.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να ανεβάσει μία φωτογραφία στο instagram για να καταδείξει τον… ενθουσιασμό του για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του. Η λεζάντα της οποίας ήταν “Χιούστον έχουμε απογείωση“!…

Ο “Σούπερμαν” είναι έτοιμος για μεγάλες πτήσεις και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο Χιούστον, στο πλευρό του Τζέιμς Χάρντεν.