Ο Ντουάιτ Χάουαρντ μέσα από δηλώσεις του αναφέρθηκε στον αδικοχαμένο Κόμπι Μπράιαντ και αποκάλυψε πως ο θρύλος των Λέικερς θα τον βοηθούσε στον διαγωνισμό καρφωμάτων για το All Star Game.

Ο Χάουαρντ ο οποίος είναι ακόμα συντετριμμένος από τον θάνατο του Κόμπι, επιστρέφει ξανά στον διαγωνισμό καρφωμάτων και σκόπευε να μετατρέψει την προσπάθεια του σε ένα μεγάλο σόου, κάτι στο οποίο θα συνέβαλε και ο Μπράιαντ. Όπως δήλωσε, ο παίκτης είχε προτείνει στον θρύλο των Λέικερς να τον βοηθήσει στην προσπάθειά του και εκείνος είχε δεχτεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάουαρντ:

“Θα έκανε κάτι για εμένα στον διαγωνισμό καρφωμάτων, θα με βοηθούσε. Μου ραγίζει την καρδιά. Είναι στο μυαλό μου κάθε μέρα. Δε μπορώ να το πιστέψω, είμαι σε σοκ. Πονάει. Είναι δύσκολο. Ποτέ δεν πίστευα ότι κάποιος θα έφευγε έτσι και με κάνει να λέω στον κόσμο ότι αν έχει κάποιο θέμα με κάποιον να το αφήσει στην άκρη, γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Η ζωή έρχεται και φεύγει. Για εμένα είναι πολύ λυπηρό γιατί απλώς ήθελα να του πω πόσο εκτίμησα όσα έκανε και είπε για εμένα ακόμα και όταν δεν καταλαβαίναμε ο ένας τον άλλο όταν ήμασταν συμπαίκτες. Είδα αλλαγή στον εαυτό μου και ήθελα να του το πω και δεν είχα την ευκαιρία. Αυτό είναι που με πονάει περισσότερο. Το έχω στο μυαλό μου, αλλά πρέπει να ζήσω με αυτό. Ήταν πολύ για εμένα. Το πήρα πολύ άσχημα. Η καρδιά μου είναι με την οικογένειά του και τις οικογένειες όσων έχουν επηρεαστεί από αυτό που συνέβη”. 

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του παίκτη: