Μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα, αλλά ο Metta World Peace και ο James Harden κοντεύουν στο να αναγάγουν την κόντρα τους σε… Κρητική βεντέτα. Βλέπετε, όλα ξεκίνησαν στο παιχνίδι ανάμεσα στους Λος Άντζελες Λέικερς και την Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ όταν η… αγκωνιά του κατά τα άλλα “ειρηνικού” παίκτη των “Λιμνανθρώπων” άφησε… ενθύμιο στον Harden μία διάσειση που τον κράτησε εκτός δράσης για λίγες ημέρες.

Ο άσος των Θάντερ “απάντησε” εντός παρκέ με τις εμφανίσεις του στην μεταξύ τους μονομαχία στα ημιτελικά της Δύσης (4-1) και την πρόκριση στους τελικούς της περιφέρειας. Ο World Peace, όμως, δεν έχει… ξεχάσει την κόντρα τους και εκμεταλλευόμενος τις αναιμικές εμφανίσεις του γκαρντ των Θάντερ, και δη την απόφασή του να κάνει καθυστερημένα το φάουλ στον Lebron James στον χθεσινό τρίτο τελικό (2-1) του ΝΒΑ, πέρασε στην αντεπίθεση μέσω… twitter.

Ο φόργουορντ των Λέικερς έγραψε χαρακτηριστικά: “Καθόλου μυαλό, όλο μούσι” (“No brain, all beard”) κάνοντας ευθεία νύξη στην… ευφυΐα του Harden και το καθυστερημένο φάουλ πάνω στον “Βασιλιά”.

Δεν ξέρουμε αν θα υπάρξουν και νέα επεισόδια στην μεταξύ τους διαμάχη, αλλά απ ότι φαίνεται η βεντέτα καλά κρατεί ανάμεσα στους δύο παίκτες, η κόντρα των οποίων βάζει το απαραίτητο αλατοπίπερο στις συζητήσεις για τους τελικούς του ΝΒΑ και τις -κάτω του αναμενομένου- εμφανίσεις του James Harden μέχρις στιγμής.