O Little Richard που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών, είχε συμμετάσχει σε διαφήμιση της NIKE μαζί με το Michael Jordan το μακρινό 1991.

 Ο Little Richard που ήταν μία από τις θρυλικές φιγούρες στο χώρο της ροκ εν ρολ και που επηρέασε πλήθος καλλιτεχνών σε κάθε μουσικό φάσμα, από τη ροκ μέχρι τη χιπ χοπ, απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 87 ετών. Ο πρωτοπόρος καλλιτέχνης που συνέβαλε τα μέγιστα για την ανάπτυξη της ροκ εν ρολ, έχει αφήσει το στίγμα του και σίγουρα πολλοί θα θυμάστε το Tutti Frutti του 1956. Ένα τραγούδι το οποίο παρά τα πολλά χρόνια που έχουν περάσει, το γνωρίζουν άπαντες.

Πάντως, κάτι που ίσως να μην θυμούνται και πολλοί είναι πως ο Little Richard είχε συμμετάσχει σε διαφήμιση της NIKE μαζί με το θρύλο των Chicago Bulls, Michael Jordan το 1991. Στη συγκεκριμένη διαφήμιση, ο Richard εμφανίζεται ως τζίνι και προσπαθεί να πραγματοποιήσει μία μόνο ευχή ενός μικρού αγοριού

 Το μικρό αγόρι όμως δεν θέλει ούτε ένα εκατομμύριο γιατί θα έχει πρόβλημα με τη φορολογία, ούτε ένα νέο καινούργιο αμάξι γιατί δεν ξέρει να οδηγάει και τότε βρήκε αυτό που θέλει. Τι ήταν αυτό; Να βρεθεί μέσα στο σώμα του Michael Jordan ώστε να μπορεί να καρφώσει. Βέβαια συνεχίζοντας να φοράει τα μεγάλα στρογγυλά γυαλιά του αλλά και το καπέλο του Brooklyn.

 Ένας εκ των δημιουργών της τότε διαφήμισης, ο Spike Lee τη θυμήθηκε με αφορμή το θάνατο του Little Richard: