Όλοι γνωρίζουν πως η “χρυσή” ομάδα των Chicago Bulls μόνο εύκολα δεν περνούσε από την ομάδα των “Bad Boys” Detroit Pistons. Τα νέα επεισόδια του “The Last Dance” εμβαθύνουν λίγο περισσότερο σε αυτήν την τεράστια κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά και του Michael Jordan με τον Isiah Thomas.

Μάλιστα, οι Bulls χρειάστηκαν χρόνια για να καταφέρουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της συγκεκριμένης ομάδας των Pistons. Αυτό έγινε όμως με υποδειγματικό τρόπο στους τελικούς της Ανατολής την περίφημη σεζόν 1990/91. Το συγκρότημα του Phil Jackson κατάφερε να κάνει το 4-0 απέναντι στα “Κακά παιδιά”

Χωρίς καν να κινδυνέψουν οι Bulls έδειξαν ποιος είναι το “αφεντικό” στο γήπεδο. Χαρακτηριστικό του θυμού των Pistons μετά από αυτά τα παιχνίδια τους, ήταν και το γεγονός πως έφυγαν από το γήπεδο χωρίς καν να δώσουν χέρια με την αντίπαλη ομάδα. 

Ο MJ ήταν έτοιμος. Δεν χαρίστηκε σε κανέναν. Έδειξε σε όλους την κυριαρχία του. Μάλιστα, στα καινούργια επεισόδια του “The Last Dance” αναφέρθηκε και στον γκαρντ των Pistons και “θρύλο” εξίσου του ΝΒΑ, Isiah Thomas με σκληρά λόγια.

«Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να με πείσετε ότι δεν ήταν μαλ***ας».

Δείτε το σχετικό βίντεο: