Ο Jusuf Nurkic δεν θα μπορούσε να μην συμβάλει στη χώρα του που το έχει ανάγκη… και προσέφερε 125 τόνους φαγητού!

Εν μέσω πανδημίας, τα πράγματα είναι δύσκολα για τις περισσότερες χώρες του πλανήτη.

Έτσι και για τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, χώρα απ’ την οποία κατάγεται ο center των Blazers, Jusuf Nurkic.

Ο NBAer αποφάσισε λοιπόν αν συνεισγέρει με τον δικό του τρόπο, προσφέροντας 125 τόνους φαγητού, σε μία ανθρωπιστική οργάνωση της χώρας του, «Pomozi», η οποία βοηθάει όσους το έχουν ανάγκη, προσφέροντας πακέτα με φαγητό. 

Ο Βόσνιος κάνοντας αυτή τη σημαντική δωρεά, θα βοηθήσει σίγουρα πάρα πολύ αυτή την προσπάθεια, ενώ σημαντικό να αναφερθεί, πως συνολικά 500 τόνοι θα διανεμηθούν τον μήνα Μάϊο σε ανθρώπους που έχουν πληγεί από την πανδημία στη Βοσνία.

Η «Pomozi» ευχαρίστησε τον παίκτη, ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση: «Έχει βοηθήσει πολλές ανθρωπιστικές ενέργειες σε πολλές περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια, και κάθε φορά έκανε σαφές ότι δεν θέλει να γίνονται γνωστές οι δωρεές του.

Αυτή τη φορά καταφέραμε να λάβουμε έγκριση για να δημοσιεύσουμε τη δωρεά του, με σκοπό να προσελκύσουμε και άλλους να βοηθήσουν τα άτομα που έχουν ανάγκη, κάτι που δυστυχώς γίνεται όλο και περισσότερο κάθε μέρα, και ειδικά τώρα λόγω της γενικής κατάστασης με τον κοροναϊό.

Ευχαριστούμε πραγματικά τον Jusuf μέσα από την καρδιά μας για όλους εκείνους στους οποίους αυτό το φαγητό θα έχει μεγάλη σημασία».