Το Τορόντο κατάφερε να πάρει μία νίκη-θρίλερ μετά από δύο παρατάσεις με την παρουσία των δύο σταρ των ομάδων να αποτελούν την πρωσοποποίηση της απόδοσης τους συνολικά στον αγώνα. Από την μία, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, στηρίχθηκαν στην εξαιρετική άμυνα τους, ενώ στην επίθεση ήταν εύστοχοι όταν…έπρεπε.

Από την άλλη, η ομάδα του Μπουντεχόλζερ έχασε πολλά σουτ (37% εντός παιδιάς, 31% τρίποντα) και βολές(22-33) και έκανε πολλά λαθη κυριώς στο πρώτο μέρος.

Ο Λέοναρντ έδειξε αυταπάρνηση στην παράταση καθώς έπαιζε κουτσαίνοντας και πέτυχε 8 πόντους στα πέντε τελευταία λεπτά για να οδηγήσει την ομάδα του στην νίκη. Ο «Klaw» τελειώσε την αναμέτρηση με 36 πόντους(11-25 σουτ, 2-4 τρίποντα, 12-13 βολές), 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ πρόσθεσε δύο κλεψίματα και ένα μπλοκ κάνοντας 5 λάθη σε 52′ συμμετοχής(ρεκόρ καριέρας στα playoff).

Ο έτερος σούπερσταρ της αναμέτρησης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα παρότι έκανε ένα εντυπωσιακό νταμπλ-νταμπλ που περιελάμβανε 23 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 12 πόντους, ένα κλεψιμο και τέσσερα μπλοκ, τα οποία συνοδεύτηκαν από 8 λάθη σε 45 λεπτά συμμετοχής. Η αστοχία των συμπαικτών του και η σκληρή άμυνα των Ράπτορς δεν επέτρεψε στον διεθνή φόργουορντ να βρεθεί στα σημεία που ήθελε στηνν επίθεση καθώς είχε 5-16 σουτ, 0-3 τρίποντα και 2-7 βολές.

Ο «Greek Freak» είχε πάντα ένα τοίχος από λευκές φανέλες μπροστά του με τους γηπεδούχους να κάνουν νταμπλ και τριπλ τιμ κλείνοντας όλο και περισσότερο… προς τα μέσα από την στιγμή που οι παίκτες του Μπουντεχολζερ έχασαν αρκετά σουτ από την περιφέρεια (14-44 τρίποντα).

Δείτε τις εμφανίσεις των Αντετοκούνμπο και Λέοναρντ: