Ο Ben Simmons φαίνεται πως έχει αποστείλει τελεσίγραφο απομάκρυνσης από τους Philadelphia 76ers, έπειτα από το περσινό άσχημο φινάλε της σεζόν και την αρνητική κριτική που βίωσε από τον οργανισμό της Pennsylvania.

Έτσι, εδώ και αρκετό καιρό έχουν ανέλθει στην επιφάνεια αρκετές προτάσεις για μια ενδεχόμενη μετακίνησή του –όπως και το top5 που έκανε το basketblog.gr-, με ακόμα μια ομάδα να έρχεται στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Sherrod Βlakely του ebony.com, οι Boston Celtics αποτελούν μια ενδεχόμενη σκέψη του Αυστραλού PG, καθώς είναι αρκετά πιθανή η επιθυμία του να παίξει στο πλευρό των Jayson Tatum και Jaylen Brown, τους οποίους έχει δει 2 φορές να αποκλείουν τους Sixers στα Playoffs.

Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί πως κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά απίθανο, με τους Κέλτες να μπορούν να προσφέρουν -εκτός των Js- μονάχα τους Al Horford (27 εκ), Marcus Smart (14.4 εκ) ή/και Josh Richardson (11.6 εκ) προκειμένου να ταιριάξει οικονομικά το trade, με το εν λόγω πακέτο να μη μπορεί να κοντράρει ριζικά αντίστοιχα άλλων ομάδων, που μπορεί να προσφέρουν αρκετά prospects και σταρ.