Στις εγκαταστάσεις του St Francis βρέθηκε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους Μιλγουόκι Μπακς, στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει για να υπογράψει συμβόλαιο σε ομάδα του NBA ή να τον επιλέξουν ως draft. Η ομάδα του Greak Freak είχε την ευκαιρία να δει από κοντά των ομογενή Έλληνα γκαρντ και μένει να δούμε εάν έχει πεισθεί ώστε να τον εντάξει στο ρόστερ της. 

Σε δηλώσεις που έκανε ο Ντόρσεϊ σχολίασε ότι είναι ενθουσιασμένος στην ιδέα να αγωνιστεί παρέα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και την δουλειά που κάνει στις προπονήσεις.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η ομάδα από το Ουισκόνσιν με την προπόνηση αλλά και με δηλώσεις του Έλληνα γκαρντ αλλά και του αντιπροέδρου της ομάδας για τον Τάιλερ:

 

 

«Έμαθα πολλά από αυτόν, πήρα αρκετά πράγματα από το μυαλό του. Είμαι ενθουσιασμένος στην ιδέα να αγωνιστώ με τον Γιάννη στους Μπακς. Έχω δουλέψει πολύ στο παιχνίδι μου, όλα μου έρχονται πιο εύκολα. Δεν έχω πίεση. Το λατρεύω και δίνω πολύ χρόνο σε αυτό, με το αποτέλεσμα να φαίνεται στο παρκέ.» σχολίασε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ 

 

«Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Η ομάδα του είχε μία εξαιρετική χρονιά και αυτός είχε μία τρομερή σεζόν, ιδιαίτερα στο τελικό τουρνουά του NCAA. Έπαιξε πολύ καλά στο Σικάγο (στο Draft Combine) και είχε καλή παρουσία εδώ μαζί μας. Είναι ένας παίκτης που βρίσκεται στα ραντάρ μας» τα λεγόμενα του αντιπρόεδρου των Μπακς, Μπίλι ΜακΚίνι