Ο Καρμέλο Άντονι δήλωσε πως πήρε κίνητρο από το πρωτάθλημα των Χιτ και πιστεύει πως πλέον έρχεται η σειρά των Νικς για ένα πρωτάθλημα. Ο Άντονι βρέθηκε στο μουσείο Μαντάμ Τισό για να είναι παρών στην απόκαλυψη του δικού του κέρινου ομοιώματος και έκανε δηλώσεις. Αρχικά δήλωσε πως έχει χάσει αρκετά κιλά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μέλλον των Νικς:”Νομίζω ότι πλέον έρχεται και η σειρά μου για ένα πρωτάθλημα.

Δεν ξέρω αν αυτό θα γίνει φέτος ή του χρόνου, αλλά αλήθεια πιστεύω ότι έρχεται η σειρά μας. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για αυτό τον στόχο”. Στη συνέχεια τόνισε το κίνητρο του: “Και μόνο που είδα πόσο ενθουσιασμένοι ήταν ο ΛεΜπρόν και ο Ουέιντ που κέρδισαν το πρωτάθλημα, αλλά και αυτά που χρειάστηκε να ξεπεράσει ο Τζέιμς μου φτάνουν.

Χάρηκα πολύ για αυτόν που τα κατάφερε (σ.σ τον ΛεΜπρόν), αλλά για εμένα όλα αυτά αποτελούν κίνητρο για να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά”. Επίσης αποκάλυψε ότι ο Μάικ Γούντσον μαζί με το τεχνικό επιτελείο πήγανστο Λος Άντζελες για να παρακολουθήσουν την πρόοδο του και δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τη σωματοκή του κατάσταση. Επιπλέον βοήθησαν τον Άντονι στις προπονήσεις, στις οποίες συμμετείχαν και ο Τσάντλερ με τον Λιν.

“Ήταν όμορφα. Εγώ ο Τάισον και o Τζέρεμι ήμασταν μαζί και δουλεύαμε και το τεχνικό επιτελείο ήρθε μέχρι εδώ και μας στήριξε. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε και να δέσουμε σαν οικογένεια, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου”. Τέλος έστειλε το μήνυμα του δηλώνοντας ότι οι Νικς φέτος θα είναι πολύ καλύτεροι. Συγκεκριμένα είπε :

“Θα είμαστε περισσότερο καιρό μαζί. Όλες οι ομάδες που κατέκτησαν το πρωτάθλημα είναι πολύ καιρό μαζί. Φέτος η σεζόν ήταν μικρή σε μέγεθος και δεν προλάβαμε να δεθούμε. Φέτος όμως έχουμε στην διάθεσή μας ολόκληρη σεζόν. Θα βρίσκομαι εδώ από την αρχή όπως και όλη η ομάδα. Θα έχουμε τρέινινγκ καμπ. Δεν θα ανησυχούμε για τίποτα. Θα μας απασχολεί μόνο το μπάσκετ”.