Ο Carmelo Anthony έχει αποδείξει πολλές φορές στην πορεία του στο “μαγικό” κόσμο του ΝΒΑ την αξία του. Ένας χαρισματικός σκόρερ και ιδιαίτερα στο κομβικό σημείο του παιχνιδιού. Το ΝΒΑ θυμήθηκε την εξαιρετική του εμφάνιση στις 02/04 του 2013 κόντρα στους Miami Heat

O “Melo” φορούσε τη φανέλα των New York Knicks και διέλυε την άμυνα των ασταμάτητων Miami Heat τότε. Οι Heat είχαν στη διάθεσή τους τότε τους Lebron James,Dwyane Wade, Chris Bosh, Ray Allen και άλλους πολλούς αστέρες. Ωστόσο ο Carmelo Anthony σε εκείνο ματς πήρε την ομάδα στις πλάτες του και την οδήγησε σε νίκη με 102-90.

Ο σταρ των Knicks τότε, εκείνη την ημέρα σημείωσε 50 πόντους, είχε 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα σε 40 λεπτά συμμετοχής. Τα ποσοστά του εξαιρετικά. Ο “Melo” σούταρε με 11/16 δίποντα, 7/10 τρίποντα και 7/8 ελεύθερες βολές. Μάλιστα δεν πραγματοποίησε ούτε ένα λάθος σε εκείνο το παιχνίδι.

Το ΝΒΑ θυμήθηκε το παιχνίδι αυτό και βρήκε αφορμή καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος έχουν διακοπεί λόγω του κορονοϊού, να δημοσιεύσει το βίντεο αυτό με τους 50 πόντους του Carmelo Anthony.

Δείτε την “50αρα” του Carmelo: