Ο Carmelo Anthony δεν θεωρείται άδικα ένας από τους ικανότερους σκόρερ που πέρασαν από το ΝΒΑ τα τελευταία 20 χρόνια. Ο ίδιος πάντως θεωρεί τον εαυτό του κάτι ακόμα μεγαλύτερο. Για την ακρίβεια, τοποθετεί τον εαυτό τους στους 12 καλύτερους παίκτες που έχουν παίξει ποτέ στο ΝΒΑ!

Ο 37χρονος, πια, “Melo”, συμμετείχε πριν από δύο ημέρες σε podcast της εκπομπής Million Dollaz Worth of Game, στο οποίο κλήθηκε μεταξύ άλλων να επιλέξει τους παίκτες που σύμφωνα με τον ίδιο, θα συνέθεταν την απόλυτη 12άδα στην ιστορία του ΝΒΑ. Και έβαλε τον εαυτό του όχι μόνο στη 12άδα, αλλά και στην αρχική πεντάδα, αφήνοντας εκτός αυτήν τον LeBron James.

Αναλυτικά, ο Anthony τοποθέτησε βασικούς, πέρα από τον εαυτό του, τους Magic Johnson, Kobe Bryant, Kevin Garnett και Hakeem Olajuwon.’Όσο για τους επτά αναπληρωματικούς; Αυτοί είναι οι Chris Paul, Dwyane Wade, LeBron James, Kevin Durant, Shaquille O’Neal, με τους Allen Iverson και Julius Erving να συμπληρώνουν τη 12άδα.

Αν δεν διαβάζετε πουθενά τον Michael Jordan, δεν πρόκειται για λάθος. Απλώς, συμφωνήθηκε ότι ο “Air” είναι εκτός συναγωνισμού, οπότε δεν αναφέρθηκε καθόλου…