Η Πρωταπριλιά έχει περάσει. Το Bleacher Report όμως, την.. τίμησε έστω και ετεροχρονισμένα. Για να πάρει κάνα «κλικ» παραπάνω, βέβαια.  

Έτσι το αμερικανικό σάιτ έστησε μια «fake» τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στους σταρ των Warriors και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που συζητήθηκε πολύ. Στο πλαίσιο όμως, του χιούμορ και της πλάκας. Αλλωστε φαινόταν ότι το έκανε για πλάκα και δεν παρουσίασε φυσικά το όλο θέμα ως αληθινό.

Το «Bleacher Report» έφτιαξε διάφορες τέτοιες «μαϊμού» – τηλεδιασκέψεις και με άλλους παίκτες. Αυτή που μας ενδιαφέρει όμως, είναι εκείνη στην οποία φερόταν να είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τους σταρ των Warriors, Steph Curry, Klay Thompson, Draymond Green και τον προπονητή του Golden State Steve Kerr.

To Αμερικανικό σάιτ έριξε το.. τυράκι στο κόσμο για να μπει και να δει τι γίνεται και να τονώσει τα νούμερά του με πολλά «κλικ». Ο κόσμος τσίμπησε. Κατάλαβε βέβαια, ότι πρόκειται για πλάκα, αλλά μπήκε να δει τα γίνεται.

Ο Αντετοκούνμπο άλλωστε πουλάει σαν τρελός στο ΝΒΑ, ενώ σαν τρελά πουλάνε και τα σενάρια που έχουν να κάνουν με το αν θα μείνει στους Bucks ή όχι. Μάλιστα ένα απ’ αυτά τα σενάρια θέλει τους Warriors να τον έχουν στο μάτι και να καραδοκούν στην γωνία.

Μάλιστα πολλοί από όσους… τσίμπησαν και μπήκαν στα social media του σάιτ έγραφαν και σχόλια του τύπου: «θα πάει στους Warriors» και άλλα τέτοια.

 

TO POST THΣ FAKE ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ