Καταπώς φαίνεται, το “σίριαλ” με το πού θα παίζει τη νέα σεζόν ο James Harden θα έχει πολλά ακόμα επεισόδια. Την ώρα που ο σούπερ σταρ των Rockets έκανε την εμφάνισή του στην προετοιμασία της ομάδας του (για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις), αναθερμαίνονταν οι φήμες περί ανταλλαγής του. Αυτή τη φορά όμως όχι για τους Nets, αλλά για τους 76ers, τη… νέα ομάδα της αρεσκείας του, σύμφωνα με το ESPN.

Στην Philadelphia, πάντως, διαψεύδουν κάτι τέτοιο… «Δεν τις ακούτε από εμάς (αυτές τις φήμες). Μας αρέσει η ομάδα μας», σχολίασε σήμερα ο Doc Rivers, ενώ ο Darryl Morey (νυν πρόεδρος της Philly και τέως -επί 13 συναπτά χρόνια- GM των Rockets) έχει τονίσει στο παρελθόν ότι δεν σκοπεύει να σπάσει το δίδυμο Joel Embiid – Ben Simmons.

Από εκεί και πέρα, διαβάστε αναλυτικά τα τελευταία νέα από την προετοιμασία των ομάδων ενόψει της σεζόν 2020-21, στην καθιερωμένη ημερήσια καταγραφή του basketblog.gr

* Σύμφωνα με τον Jon Krawczynski του Athletic, σε περίπτωση που τελικά ο Harden γίνει ανταλλαγή, οι Rockets σκοπεύουν να κάνουν το ίδιο και στην περίπτωση του P.J. Tucker -τον οποίον ορέγονται οι Minnesota Timperwolves.

* Οι Golden State Warriors και ο Stephen Curry έχουν συζητήσεις για πιθανή επέκταση συμβολαίου. «Το μόνο πράγμα που σκέφτομαι είναι να φορέσω αυτή τη φανέλα όσο περισσότερο μπορώ», δήλωσε σχετικά ο Curry, ο οποίος μπαίνει στο 4ο χρόνο του 5ετούς συμβολαίου ύψους 201,1 εκατομμυρίων δολαρίων που υπέγραψε το 2017.

* Οι Denver Nuggets και ο Monte Morris συμφώνησαν σε επέκταση του συμβολαίου του για άλλα τρία χρόνια και 27 εκατομμύρια δολάρια.

* Οι New York Knicks υπέγραψαν τον Andrew White με exhibit 10 συμβόλαιο. Οι Νεοϋορκέζοι συμφώνησαν ακόμα με τους James White και Skal Labissiere, αλλά για την ομάδα της G-League. Το συμβόλαιο του Labissiere είναι exhibit 10.

* Η Oklahoma City Thunder πήρε στην προετοιμασία της τον Τούρκο Omer Yurtseven, που δεν επιλέχθηκε στο φετινό Draft.

* Ο ατζέντης του Yogi Ferrell διέψευσε την είδηση ότι ο πελάτης του μιλάει με τη Barcelona.

* Οι Philadelphia 76ers αποδέσμευσαν τον Lamine Diane και τον Justin Robinson.

* Οι New Orleans Pelicans υπέγραψαν με two-way συμβόλαιο τον Naji Marshall.