Οι Μπακς έβγαλαν την mini movie από την νίκη της ομάδας με 108-100 επί του Τορόντο στο «Fiserv Forum» στην πρώτη μετωπική ανάμεσα στα «Ελάφια» του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Ράπτορς στην σειρά των τελικών της Ανατολής.

Η μίνι ταινία ξεκινάει πριν το ματς με εικόνες έξω από το στάδιο του Μιλγουόκι και τελειώνει φυσικά με τα πανηγύρια και τις δηλώσεις του Ελληνα παίκτη.

Οι Μπακς και ο «Greek Freak» ζορίστηκαν στον πρώτο τελικό. Το Τορόντο τους έβγαλε το λάδι και μάλιστα 3.5 λεπτά πριν το τέλος το σκορ ήταν 98-98. Εκεί μίλησε ο Μπρουκ Λόπεζ, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης των Μπακς, αφού ο Giannis ήταν καλά «κλεισμένος» από το Τορόντο. Ο Λόπεζ έκανε ένα κάρφωμα, έβαλε και ένα μεγάλο τρίποντο 1΄.15΄΄ πριν το τέλος και χάραξε τον δρόμο της νίκης και του 1-0 για το Μιλγουόκι.

Ο Λόπεζ τελείωσε το ματς με 29 πόντους, έχοντας συνολικά 11/21 σουτ, αλλά δεν έμεινε εκεί, καθώς πήρε 11 ριμπάουντ και έκανε και 4 κοψίματα.

Οσο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο οι παίκτες των Ράπτορς του έκαναν την ζωή δύσκολη προσπαθώντας να τον «αφοπλίσουν», αλλά παρόλα αυτά ο Ελληνας παίκτης και απόλυτος σταρ και ηγέτης των Μπακς τελείωσε το παιχνίδι με έναν πολύ καλό απολογισμό. Ο Αντετοκούνμπο πέτυχε double – double με 24 τους πόντους που έβαλε και τα 14 ριμπάουντ που πήρε, ενώ μοίρασε και 6 ασίστ στους συμπαίκτες του.

 

Η MINI MOVIE ΑΠΟ ΤΟ 1-0 ΤΩΝ ΜΠΑΚΣ