Με τον Trae Young να πετυχαίνει ένα τρομερό καλάθι μόλις 0.9” πριν το απόλυτο φινάλε της αναμέτρησης, οι Atlanta Hawks κατάφεραν να περάσουν από την έδρα των New York Knicks και να πάρουν το Game 1 της σειράς!

Ο απόφοιτος του Oklahoma -στον πρώτο του αγώνα στα ετήσια Playoffs– υποδέχθηκε τη μπάλα από την επαναφορά του Heurter με 9.8” και αφού ξεπέρασε τόσο το εμπόδιο του Frank Ntilikina -που τον μάρκαρε σε όλο το γήπεδο- αλλά και της βοήθειας του Taj Gibson κατάφερε να πετύχει ένα από τα χαρακτηριστικά του floater χαρίζοντας το προβάδισμα και εν τέλει τη νίκη στην ομάδα της Georgia.

 

 

 

Συνολικά, ο Young ήταν εξαιρετικός χθες μετρώντας 32 πόντους, 7 ριμπάουντ και 10 τελικές πάσες και οδήγησε στο break το σύλλογό του.
Ταυτόχρονα, εξαιρετικός ήταν και ο Bogdan Bogdanovic με 18 πόντους και 4-9 τρίποντα, ενώ ο Clint Capela σκέπασε τη στεφάνη των «Γερακιών» με 13 ριμπάουντ και 2 τάπες.

 

 

 

 

 

Από την άλλη μεριά, για τους Knicks -που έχασαν την ευκαιρία να υποδεχθούν τη λήξη μιας ξηρασίας 8 ετών από τα Playoffs με νίκη- ο κορυφαίος ήταν ο βετεράνος Alec Burks με 27 πόντους (9-13 σουτ, 3-5 τρίποντα), ενώ ο Julius Randle ήταν υπερβολικά άστοχος (15 πόντοι, 6-23 σουτ, 2-6 τρίποντα, 1-2 βολές).

 

 

 

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία ΕΔΩ.