Εξαιρετικά δύσκολη αποδεικνύεται η παρθενική σεζόν του Μίρζα Τελέτοβιτς στο ΝΒΑ καθώς ο Βόσνιος πάουερ φόργουορντ δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στα δεδομένα του “μαγικού κόσμου”. Ο πρώην παίκτης της Κάχα Λαμποράλ δεν αποδίδει τα αναμενόμενα μέχρις στιγμής με τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς, με αποτέλεσμα ο ρόλος του να είναι άκρως περιορισμένος.
Μετρώντας κατά μέσο όρο 2.3 πόντους και 1.2 ριμπάουντ, άλλωστε, δεν θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο Μίρζα Τελέτοβιτς έχει… αφήσει το στίγμα του στο παιχνίδι των “μελανόλευκων”.

Αυτό, πάντως, δεν δείχνει να τον απογοητεύει αφού είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του προκειμένου να καθιερωθεί στο ΝΒΑ. “Δεν πρόκειται να τα παρατήσω. Αυτό είναι δεδομένο. Ο κόσμος με ρωτά αν θέλω να επιστρέψω στην Ευρώπη. Όχι, έχω κάνει τα πάντα εκεί. Αυτή είναι η νέα μου πρόκληση. Έχω δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο. Μου αρέσει το Μπρούκλιν. Θα ήθελα να παραμείνω εδώ”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βόσνιος πάουερ φόργουορντ βάζοντας τέλος στα σενάρια επιστροφής του στη “Γηραιά Ήπειρο“.

Το μόνο που μένει, πλέον, είναι να αποδείξει και μέσω πράξεων πως μπορεί να σταθεί στο υψηλό επίπεδο του ΝΒΑ. Μπορεί;