Vince Carter και ο Terrell Owens μίλησαν για το αν θα μπορούσε να προσαρμοστεί στην εποχή του Jordan ο LeBron James και αν θα έκανα τα ίδια που κάνει στο τωρινό NBA.

«Πιστεύετε πως ο LeBron James θα μπορούσε να κάνει μερικά από αυτά που κάνει τώρα την εποχή του Michael Jordan; Όπως και ο Vince άφησε υπαινιγμούς για τα hand-checking και πόσο δυνατά έπαιζαν τότε. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να τα καταφέρει. Εννοώ ότι με το δικό του IQ και τη νοοτροπία, θα μπορούσε να προσαρμοστεί. Πιστεύω όμως θα ήταν μία πιο εύκολη προσαρμογή για το Michael Jordan να παίξει τώρα παρά ο LeBron James να παίξει στην εποχή του Michael Jordan», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Owens και στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Vince Carter.

 «Αυτό είναι κάτι που σκέφτομαι, έχοντας παίξει και τις δύο εποχές. Νομίζω ότι η προσαρμογή για κάποιον, όπως ο Jordan ή κάποιων που παίζανε παλαιότερα θα ήταν πιο εύκολη τώρα, γιατί έπαιζαν τότε συνέχεια με hand-checking, σε χτύπαγαν και αυτό ήταν φυσιολογικό. Εάν προσαρμοστεί στο παιχνίδι όπως είναι τώρα που δεν μπορείς να ακουμπήσεις τον άλλον, θα πει για παράδειγμα ”Αυτό είναι φάουλ; ” Έτσι, εάν προσπαθήσεις να βάλεις έναν παίκτη στον παλαιότερο τρόπο του παιχνιδιού που επιτρεπόταν το hand-checking θα χρειαστεί μία πραγματική περίοδο προσαρμογής καθώς κάθε παίκτης που σου ακουμπάει τώρα είναι φάουλ. Παλαιότερα, εάν ρωτούσες το διαιτητή εάν ήταν φάουλ, θα σου απάνταγε ” Σταμάτα να κλαις και παίξε το παιχνίδι”. Εγώ προσωπικά πιστεύω πως ο Lebron James θα μπορούσε να προσαρμοστεί σε αυτό. Όταν θέλει να είναι ένας παίκτης που βασίζεται στη δύναμή του, τη χρησιμοποιεί», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Carter.