Οι παίκτες του Τζέισον Κιντ διέσυραν τους Καναδούς εντός έδρας με 104-77, χάρης στα πολύ καλά ποσοστά από την γραμμή των 7,25μ. (52.2%), αλλά και στα σουτ γενικότερα (52,7%) την ώρα όπου οι Ράπτορς είχαν 27,3% στα τρίπόντα και μόλις 33,8% στα σουτ αντίστοιχα. Για το Μιλγουόκι 6 παίκτες τελείωσαν τον αγώνα με διψήφιο αριθμό σε πόντους με τον Γιάννη να κάνει την διαφορά. Ο Έλληνας «άσσος» είχε 19π., 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 κοψίματα ενώ σε πολύ καλή βραδιά ήταν και ο Μίντλετον (20π.), ο οποίος ήταν και ο πρώτος σκορερ για τους γηπεδούχους. Από την άλλη πλευρά ο Ντε Ρόζαν πραγαμτοποιήσε την χειρότερή του εμφάνιση επιθετικά για φέτος με τον 27χρονο σούτινγκ γκαρντ να σκοράρει μόνο από την γραμμή των βολών με 8/8, ενώ ήταν «άσφαιρος» με 0/8 σουτ. Πολύ κακή εμφάνιση και από τον Ιμπάκα με τον Κονγκολέζο να έχει μόλις 6π. και 3 ριμπάουντ, ενώ στους 13π. έμεινε ο Λάουρι. Οι Μπακς έχουν τον πρώτο λόγο και αύριο στις 22.30 (ώρα Ελλάδος) στο «Harris Bradley Center» ώστε να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να κάνουν το 3-1 και να βρεθούν πιο κοντά από ποτέ στα ημιτελικά της Ανατολής, το οποίο έχει να συμβεί από την περίοδο 2000-2001 όπου η τότε ομάδα του Τζορτζ Καρλ είχε φτάσει μέχρι και τους τελικούς της περιφέρειας με τους Σίξερς.

Ασταμάτητος “βασιλιάς”

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν ασταμάτητος, πέτυχε triple double και βοήθησε σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του να επικρατήσει με 119-114 μέσα στην Ιντιάνα και να γράψει το 3-0 στην σειρά. Ο «βασιλλιάς» είχε 41π., 13 ριμπάουντ, 12 ασίστ και κοψίματα με 6/12 τρίποντα. Το περίεργο είναι ότι 4 παίκτες του Τάιρον Λιου είχαν από 13 πόντους ο καθένας. Ο λόγος για τους Ίρβινγκ, Λοβ, Σμιθ και Φράι. Οι Πέισερς ευτήχησαν να προηγηθούν με 25π. στο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ του προβάδισμα και γνώρισαν την ήττα. Ο Πολ Τζορτζ άγγιξε το triple double με 36π., 15 ριμπάουντ και 9 ασίστ, ενώ 15π. είχε ο Τιγκ ο οποίος μοίρασε και 7 ασίστ. Την Κυριακή αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Game 4 και σε περίπτωση νίκης των πρωταθλητών η σειρά θα ολοκληρωθεί με την ομάδα από το Οχάιο να περνάει στην επόμενη φάση εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ράπτορς-Μιλγουόκι.

Οι Γκρίζλις κατάφεραν μπροστά στο κοινό τους να νικήσουν με 105-94 τους Σπερς και να μειώσουν σε 2-1 την σειρά. Για τις «αρκούδες» ο Μάικ Κόνλευ είχε 24π. και 8 ασίστ, ενώ από 21π. είχε τόσο ο Γκασόλ όσο και ο Ράντολφ. Ο Λέοναρντ ήταν και πάλι ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του με 18π., 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ με double double τελείωσε τον αγώνα ο Όλντριτζ με 16π. και 11 ριμπάουντ. Τα ξημερώματα της Κυριακής θα γίνει το Game 4 και πάλι στην έδρα των Γκρίζλις.


ΑΝΑΤΟΛΗ

Μπόστονς Σέλτικς – Σικάγο Μπουλς 0-2

Κλίβελαντ Καβαλίερς – Ιντιάνα Πέισερς 3-0

Τορόντο Ράπτορς – Μιλγουόκι Μπακς 1-2

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς – Ατλάντα Χοκς 2-0

ΔΥΣΗ

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς – Πόρτλαντ Τρειλ Μπλέιζερς 2-0

Σαν Αντόνιο Σπέρς – Μέμφις Γκρίζλις 2-1

Χιούστον Ρόκετς – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 2-0

Λος Άντζελες Κλίπερς – Γιούτα Τζάζ 1-1

 

Indiana Pacers- Cleveland Cavaliers Full Game Highlights

Milwaukee Bucks- Toronto Raptors Full Game Highlights

Memphis Grizzlies- San Antonio Spurs Full Game Highlights