Η Dream Team είχε κάνει παραμονές των Ολυμπιακών Αγώνων της Βαρκελώνης μία προπόνηση, που έμεινε στην ιστορία ως το κορυφαίο παιχνίδι όλων των εποχών.

Το ΝΒΑ θυμήθηκε λίγες ώρες μετά την προβολή του 5ου και του 6ου επεισοδίου του «The Last Dance», στιγμές από εκείνη την ιστορική προπόνηση. Τότε στο Monte Carlo,  η ομάδα του Michael Jordan είχε νικήσει αυτή του Magic Johnson με 40-36.

 Μάλιστα, ο θρύλος των Los Angeles Lakers θυμάται στο ντοκιμαντέρ πως είχαν μείνει όλοι άναυδοι με τα όσα έκανε ο Jordan. Στην αρχή δεν ξεκίνησε καλά ο Jordan καθώς έχανε η ομάδα του με 12-2 αλλά μία κουβέντα του Magic Johnson ήταν αρκετή για να ξυπνήσει τον εγωισμό του Jordan.

«Πήγα, τον χτύπησα στον ώμο και του είπα πως αν δεν μεταμορφωθεί στον πραγματικό AIR Jordan θα τους διαλύσουμε. Ο Μάικλ γούρλωσε τα μάτια του, έβγαλε τη γλώσσα του και εκεί ξεκίνησαν όλα», θυμάται για εκείνη τη μέρα ο Johnson.

Με αφορμή την προβολή του «The Last Dance» που είχε μπόλικη δόση από την Dream Team του 1992, το ΝΒΑ θυμήθηκε εκείνο το παιχνίδι.