Από τη στιγμή που οι Knicks αρνήθηκαν την team option για τον Bobby Portis, αφήνοντάς τον ελεύθερο, ήταν δεδομένο ότι κάποια καλή ομάδα θα τον… άρπαζε στην Free Agency. Το έκαναν οι Bucks, οι οποίοι υπέγραψαν διετές συμβόλαιο με τον 25χρονο πάουερ φόργουορντ, προσθέτοντας επιθετικό ταλέντο στη φροντ-λάιν τους. Το συμβόλαιο του Portis αναμένεται να έχει player option για το 2ο έτος.

Την προηγούμενη χρονιά ο Portis είχε 10,1 πόντους και 5,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στη Νέα Υόρκη και παρά την περιορισμένη επίδρασή του στον αμυντικό τομέα, έχει την ικανότητα να βοηθήσει πολύ στο σκοράρισμα, αναβαθμίζοντας τη θέση του μπακ-απ ψηλού πίσω από τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Brook Lopez και αντί των Marvin Williams, Robin Lopez, οι οποίοι αποτελούν παρελθόν από το Milwaukee.

Την ίδια ημέρα οι Bucks προχώρησαν σε άλλη μία σημαντική κίνηση για τον πάγκο. Συμφώνησαν με τον D.J. Augustin, αντικαθιστώντας ουσιαστικά με τον πρώην πόιντ γκαρντ του Orlando την απώλεια του George Hill. Ο Augustin συμφώνησε για τρία χρόνια και 21 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με τον Shams Charania του Athletic.