Οι Denver Nuggets υπενθυμίζουν σε όλους το πόσο ανταγωνιστικοί είναι και πως δεν παρατούν καμία σιερά. Η ομάδα του coach Michael Malone επικράτησε επί των Los Angeles Clippers με σκορ 110-101 και ισοφάρισαν τη σειρά αυτή των ημιτελικών της Δύσης σε 1-1 για τα φετινά Playoffs του ΝΒΑ.

Από την αρχή του παιχνιδιού μάλιστα, το Denver έδειξε τις διαθέσεις του και με “καυτούς” τους δύο ηγέτες του Nikola Jokic και Jamal Murray κατάφερε να επικρατήσει, με τους Clippers να μην δείχνουν τόσο σταθερή απόδοση.

Για τους νικητές, ξεχώρισε αρχικά ο Nikola Jokic, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα έχοντας 26 πόντους, 18 ριμπάουντ, 4 ασίστ, αλλά και 4 εύστοχα σουτ τριών πόντων. Από κοντά, επάξια στάθηκε στον αγώνα και ο Jamal Murray, με τους 27 πόντους που πρόσθεσε και τις 6 ασίστ που μοίρασε.

Από την άλλη, για την ομάδα του coach Doc Rivers, ξεχώρισε ο Paul George, ο οποίος σημείωσε 22 πόντους και μάζεψε 8 ριμπάουντ. Αρκετά καλός για άλλη μια φορά ήταν ο Ivica Zubac, που τελείωσε το ματς με 15 πόντους και 9 ριμπάουντ. Σε “ρηχά νερά” βρέθηκε χθες το βράδυ ο Kawhi Leonard, ο οποίος σκόραρε μόλις 13 πόντους, αλλά μάζεψε 10 ριμπάουντ και μοίρασε 8 ασίστ.

Los Angeles Clippers – Denver Nuggets 101-110