Ο Στέφεν Κάρι έκανε ακόμη μια εντυπωσιακή εμφάνιση με τον σταρ των πρωταθλητών να σχολιάζει όμως το τριπλ-νταμπλ του συμπαίκτη του, Ντρέμοντ Γκριν. Οι Ουόριορς στηρίχθηκαν σε ακόμη ένα παιχνίδι στους Γκριν και Κάρι για να ανατρέψουν την κατάσταση στο 2ο ημίχρονο και να φτάσουν στο 3-0 απέναντι στους Μπλέιζερς.

Αναλυτικά είπε: «Βλέπει τα πάντα! Ξέρει τι να πει την κατάλληλη στιγμή. Επιτηρούσε τα πάντα κι έχει υψηλό μπασκετικό IQ! Έχει εμπειρία και μπορεί να κάνει πολλά διαφορετικά πράγματα, για να βοηθήσει την ομάδα να νικήσει».

Στην συνέχεια πρόσθεσε για την ομαδική προσπάθεια: «Με τον Ντουράντ έξω, άλλοι παίκτες βγαίνουν μπροστά και παίζουν με αυτοπεποίθηση. Ο Κουίν έκανε μεγάλη εμφάνιση! Ο Μπελ βγήκε μπροστά, όλοι μας βοήθησαν. Έτσι πρέπει να παίζουμε και να καλύπτουμε ο ένας τον άλλον».

Έπειτα, συμπλήρωσε για το επόμενο παιχνίδι: «Η νοοτροπία μένει η ίδια. Οι Μπλέιζερς δεν έχουν τίποτα να χάσουν, θα βγουν με ενέργεια. Ο,τι κι αν γίνεται στη σειρά, όλα τα ματς είναι δύσκολα. Κλειδί θα είναι η άμυνά μας πάνω στους δύο επικίνδυνους παίκτες τους».

Να θυμίσουμε ότι ο Κάρι πέτυχε 36 πόντους και μάζεψε 6 ριμπάουντ, ενώ ο Ντρέιμοντ Γκριν είχε 20 πόντους, 12 ασίστ και 13 ριμπάουντ στο παιχνίδι που έγινε τα ξημερώματα.