Ο Λεμπρόν Τζέιμς, μέσα από δηλώσεις του, αμφισβήτησε ξεκάθαρα τον Στεφ Κάρι ως MVP της φετινής σεζόν του ΝΒΑ και μάλλον είναι ο μόνος.Από την πλευρά του ο καλύτερος παίκτης αυτή την στιγμή στο «μαγικό» κόσμο του NBA και ίσως στον κόσμο απάντησε πιο ήπια αλλά δεν έβαλε τέλος στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε εκέινον και τον Λεμπρόν.

Βέβαια όλα αυτά γίνονται για το ψυχολογικό κομμάτι στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί το πιθανότερο σενάριο να κοντρριστούν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς και οι Γκόλντεν Στείτ Γουόριορς στους Τελικούς του NBA και φέτος.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Λεμπρόν και του Κάρι:

Λεμπρόν: «Δεν νομίζω πως μπορείς να αμφισβητήσεις πως εκείνος άξιζε το βραβείο του MVP. Ωστόσο, όταν μιλάς για τον πιο “πολύτιμο” παίκτη τότε ξεκινάει μία διαφορετική συζήτηση. Μερικές φορές οι λέξεις “πολύτιμος” και “καλύτερος” μπορεί να σημαίνουν δύο διαφορετικά πράγματα. Δεν είναι εύκολο να το εκφράσεις, υπάρχουν πολλοί σημαντικοί παίκτες για τις ομάδες τους στη λίγκα. Και με όλο αυτό δεν θέλω να κλέψω τίποτα από όλους εκείνους που έχουν κερδίσει το βραβείο στο παρελθόν. Εάν κοιτάξουμε μία-μία τις περιπτώσεις στο πέρασμα των χρόνων, νομίζω πως θα βρούμε διαφορετικά αποτελέσματα ανάμεσα στον καλύτερο και τον πολυτιμότερο παίκτη».

Κάρι: «Έχω γίνει πολύ καλός στο να αγνοώ ανθρώπους. Αυτό είναι το βασικό θέμα των τελευταίων δύο χρόνων, οπότε είμαι μια χαρά».