Άλλος ένας βετεράνος συμφώνησε με το Brooklyn για την επόμενη χρονιά. Ο λόγος για τον Paul Millsap, τον 37χρονο πάουερ φόργουορντ, που σύμφωνα με τον Athletic θα υπογράψει συμβόλαιο με τους Nets, αφήνοντας στην άκρη τις προτάσεις που είχε από Bulls, Clippers και Warriors μεταξύ άλλων.

Ο Millsap έπαιξε τα τελευταία τέσσερα χρόνια στους Denver Nuggets, με τους οποίους είχε 9,0 πόντους και 4,7 ριμπάουντ σε 20,8 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο την περασμένη σεζόν. Στα 15 χρόνια που παίζει στο ΝΒΑ, έχει υπάρξει τέσσερις φορές All-Star (όλες με τους Hawks) και μετράει 13,7 πόντους και 7,2 ριμπάουντ μ.ό. σε 1052 αγώνες κανονικής περιόδου.

Στο Brooklyn ο Millsap θα κυνηγήσει το πρώτο του πρωτάθλημα, καθώς οι Nets έχουν δημιουργήσει ένα πλήρες και γεμάτο ταλέντο ρόστερ, το οποίο τους μετατρέπει αυτομάτως σε διεκδικητές του τίτλου, με τους DeAndre’ Bembry, Patty Mills, James Johnson να προστίθενται στους Kevin Durant, Kyrie Irving, James Harden, Blake Griffin, DeAndre Jordan, Joe Harris και τους υπόλοιπους.