Εναν συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο με πολύ σημαντικό ρόλο στην φετινή μαγική πορεία των Μιλγουόκι Μπακς έχουν βάλει στο μάτι οι Μάβερικς. Το Ντάλας «καλοβλέπει» τον Κρις Μίντλετον.

Ο παίκτης του Μιλγουόκι έχει κάνει μια εξαιρετική σεζόν φέτος στο ΝΒΑ. Στην κανονική διάρκεια είχε μέσο όρο 18,3 πόντους, με 37,8% στα τρίποντα και 48,5% στα δίποντα, 6 ριμπάουντ και 4,3 ασίστ σε 77 ματς. Ο Μίντλετον συνεχίζει ακάθεκτος και στα πλέι οφ και έχει ως τώρα μέσο όρο 20 πόντους, με 40% στα δίποντα και 55,3% στα τρίποντα, 6,7 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 6 παιχνίδια.

Ο Μίντλετον μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, καθώς λήγει το συμβόλαιό του με τους Μπακς και ήδη πολλές ομάδες τον έχουν βάλει στο στόχαστρο.

Οι Μάβερικς έχουν στα υπόψιν τους άλλον ένα παίκτη που μένει κι αυτός ελεύθερος το καλοκαίρι. Όχι, από τους Μπακς, όμως, αλλά από τους Σάρλοτ Χόρνετς. Ο λόγος για τον Κέμπα Ουόκερ ο οποίος έπαιξε φέτος και στα 82 ματς των Χόρνετς και είχε μέσο όρο 25,6 πόντους, 4,4 ριμπάουντ, 5,9 ασίστ και 1,2 κλεψίματα.

Το Ντάλας θέλει να πλαισιώσει σπουδαίους παίκτες τους δυο ηγέτες του, Ντόντσιτς και Πορζίνγκις και να φτιάξει μια ομάδα που θα έχει μεγάλες βλέψεις στο νέο πρωτάθλημα.