Ο Κώστας Αντετοκούνμπο βρήκε ευκαιρία να παίξει και του έδωσε και κατάλαβε.  Ο τρίτος NBAer της οικογένειας Αντετοκούνμπο μετά τους Γιάννη και Θανάση των Μπακς, έμεινε στο παρκέ 11 λεπτά στην ήττα των Lakers από τους Kings με 136-122 και έκανε θετική εμφάνιση, Ο Κώστας έβαλε 7 πόντους με 3/3 δίποντα και 1/2 βολές, πήρε 2 ριμπάουντ και έδωσε και 1 ασίστ. Μέσα σε όλα, έκανε και το πρώτο του κάρφωμα σε επαγγελματικό ματς.

Η ομάδα του βέβαια, έχασε, αλλά αυτό δεν ένοιαξε κανέναν στους Lakers. Οι «λιμνάνθρωποι» έχουν «κλειδώσει» εδώ και καιρό την κορυφή της Δύσης. Το μόνο για το οποίο νοιάζονται είναι να μάθουν ποιος θα είναι ο 8ος στην περιφέρεια αυτή, για να ξέρουν ποιον θα αντιμετωπίσουν στα πλέι οφ.

Αδιάφοροι, βέβαια ήταν και οι Kings, που έχουν αποκλειστεί. Το γεγονός πάντως, ότι οι δυο αντίπαλοι ήταν αδιάφοροι, έκανε τους παίκτες να παίξουν ελεύθερο και θεαματικό μπάσκετ. Με τις άμυνες βέβαια, να απουσιάζουν όπως δείχνει και το τελικό σκορ.

Οι Lakers ξεκίνησαν φουριόζοι. Έβαλαν 8 τρίποντα και συνολικά 40 πόντους στην πρώτη περίοδο. Μετά, όμως, άρχισαν να χάνουν στροφές και τελικά έχασαν το ματς.

Με τους Lakers δεν έπαιξε ο Anthony Davis.

Ο Lebron James έπαιξε μόνο 15 λεπτά, αλλά είχε 17 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Πρώτος σκόρερ της ομάδας του Λος Αντζελες ήταν ο Walters με 19 πόντους.

Στην άλλη πλευρά μαγικοί ήταν οι έδωσαν οι Bogdanovic και Bjelica. Ο πρώτος έβαλε 27 πόντους με 5/11 τρίποντα, έδωσε 9 ασίστ, μάζεψε 6 ριμπάουντ, έκανε 2 κλεψίματα και είχε μόλις 1 λάθος στα 27 λεπτά που αγωνίστηκε. Ο Bjelica άγγιξε triple – double, καθώς είχε απολογισμό 15 πόντους, 13 ασίστ και 8 ριμπάουντ.

Τα δωδεκάλεπτα: 40-30, 56-66, 84-107, 122-136

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

ΤΟ ΚΑΡΦΩΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ