Το έργο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το έχει ξαναδεί. Μετά από κάποια ήττα των Bucks από ομάδα που έχει στις τάξεις της παίκτες σταρ, ο «Greek Freak» συχνά πυκνά μπαίνει στο στόχαστρο διαφόρων, που του ρίχνουν μπηχτές επειδή δεν καθάρισε το ματς ή δεν ανέλαβε να παίξει άμυνα, πάνω στο μεγάλο αστέρι της ομάδας.

Το φιλμ αυτό έχει ξαναπαιχτεί στο παρελθόν. Παλαίμαχοι παίκτες του ΝΒΑ και νυν αναλυτές, με πρώτο και… χειρότερο τον Kendrick Perkins την… πέφτουν στον Έλληνα παίκτη.

Η νέα επίθεση εναντίον του Αντετοκούνμπο εξαπολύθηκε τώρα από τον τέως παίκτη των Bulls και αναλυτή του ESPN, Jey Williams, ο οποίος έριξε «καρφάρες» κατά του «Greek Freak» με αφορμή την ήττα (125-123) των Bucks στο ματς με τους Nets.

Ο Williams έριξε βολές κατά ριπάς κατά του Γιάννη αγνοώντας φυσικά ότι ο Έλληνας παίκτης είχε απολογισμό 34 πόντους, 12 ριμπάουντ, 7 ασίστ.

O 39χρονος παλαίμαχος παίκτης του NBA, αναρωτήθηκε γιατί ο Αντετοκούνμπο, δεν έπιασε τον Kevin Durant, ενώ αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός του πρωταθλήματος πέρσι, αλλά και γιατί δεν βγήκε μπροστά στο τέλος, ζητώντας να πάρει αυτός την τελευταία επίθεση.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Jay Williams:

«Πού είναι ο Γιάννης;. Αυτό το ερώτημα έχω. Δεν με ενδιαφέρει πλέον τι κάνουν οι Bucks στη regular season. Είχαν δύο φορές το καλύτερο ρεκόρ, για δύο σερί χρόνια. Με ενδιαφέρει ότι ο Γιάννης, ο περσινός κορυφαίος αμυντικός, δεν μάρκαρε τον Kevin Durant στο φινάλε χθες το βράδυ. Αυτό το ματσάρισμα θέλουν να δουν όλοι. Όλοι μετά το τέλος της σεζόν έλεγαν για το γεγονός πως ο Γιάννης δεν μαρκάρει τους αντίπαλους καλύτερους παίκτες.

Επίσης, στο φινάλε των αγώνων έχω βαρεθεί να βλέπω τον Γιάννη να είναι το καλό παιδί. Έχουμε δει την μεταμόρφωση ανθρώπων όπως ο Kevin Durant ή ο Lebron James, που έγιναν οι κακοί. Ζητούν την μπάλα μέσα στο παιχνίδι.

Ο κόουτς «Bud» στην τελευταία φάση σχεδίασε ένα σύστημα για τον Khris Middleton. Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Αμερική, που παίρνει 45 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο, ο Γιάννης, έχει έρθει η ώρα να πει: «Όχι κόουτς Bud. Δώσε μου την αναθεματισμένη μπάλα. Ήρθε η ώρα να τελειώσω εγώ το παιχνίδι, όπως ξέρω να το κάνω». Αυτό περίμενα χθες βράδυ, βλέποντας το ματς Nets – Bucks».