Όχι πως είχε σε… εκτίμηση τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και αυτά που είπε προκάλεσαν έκπληξη. Ο Ryan Hollins έχει πει διάφορα κατά καιρούς για τον Έλληνα παίκτη των Bucks. Και αποφάσισε να πει κι άλλα.

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΝΒΑ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «First Take». Η κουβέντα πήγε και στον Αντετοκούνμπο.

Εκεί ο Hollins έριξε τα καρφιά του.

Ο 36χρονος βετεράνος του ΝΒΑ ανέφερε ότι ο Αντετοκούνμπο είναι ο πιο υπερτιμημένος μπασκετμπολίστας, δεν έφτασε καν στους τελικούς του ΝΒΑ, ενώ έπαιξε πολύ χειρότερα απ΄ όσο θα έπρεπε και ήταν αναποτελεσματικός. Από την άλλη πάντως είπε ότι αγαπάει τον Αντετοκούνμπο και του αρέσει. Ε, προφανώς ήθελε να πει και έναν καλό λόγο με΄σα στο τόσο δηλητήριο που έσταξε.

Αναλυτικά ο Ryan Hollins είπε: «Αυτός ο άνδρας είναι τούτη τη στιγμή ο πιο υπερτιμημένος μπασκετμπολίστας! Είναι καλός παίκτης. Τον αγαπώ, μου αρέσει. Δεν έφτασε καν στους NBA Finals και όχι μόνο αυτό, αλλά έπαιξε και πολύ χειρότερα απ’ όσο θα έπρεπε. Ήταν αναποτελεσματικός. Εγώ λέω την αλήθεια, δεν μισώ κανέναν»

Ο 36χρονος βετεράνος παίκτης, δεν είχε κάνει πάντως και τίποτα ιδιαίτερο στο ΝΒΑ. Έχει παίξει μεν σε πολλές ομάδες. Έχει φορέσει τις φανέλες των Dallas Mavericks, Minnesota Timberwolves, Cleveland Cavaliers, Boston Celtics, Los Angeles Clippers, Sacramento Kings, Washington Wizards, Memphis Grizzlies.

Από την άλλη όμως, τα στατιστικά του ήταν κάτω του μετρίου, καθώς στα 518 ματς που έπαιξε στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη είχε μέσο όρο 3,7 πόντους, 2,2 ριμπάουντ, 0,3 ασίστ.

Το 2016 ο Hollins είχε εγκαταλείψει το ΝΒΑ και ήρθε στην Ευρώπη, όπου έπαιξε στην Ισπανία με την Herbalife Gran Canaria (2016-17) και στην Ιταλία με την Auxilium Torino (2017). Στη συνέχεια αποφάσισε να αποσυρθεί από τα παρκέ.

 

 ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΤΟΥ HOLLINS ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ