Τι κι αν έχασαν… τις εντυπώσεις μετά την αποχώρηση του Τζέρεμι Λιν, ο οποίος τράβηξε για το Χιούστον; Ο Τάισον Τσάντλερ δεν σταματά να δηλώνει πως οι Νιου Γιορκ Νικς θα είναι καλύτεροι φέτος αφού διαθέτουν πιο… έμπειρους πόιντ γκαρντς.
Ο πρωταθλητής του 2011 με τους Ντάλας Μάβερικς με δηλώσεις του σε αμερικάνικα Μέσα φρόντισε να… ρίξει τις σπόντες του για την αποχώρηση του Λιν, προσπαθώντας, παράλληλα, να τονώσει το ηθικό των νεοαποκτηθέντων πλεϊμέικερ των Νικς.

“Ο Μπαρόν (Ντέιβις) τραυματίστηκε και ο Τζέρεμι (Λιν) ήταν ένας πολύ νεαρός πόιντ γκαρντ που μάθαινε εκείνη τη στιγμή πώς να “τρέχει” την επίθεσή μας. Δεν μιλάω εναντίον κανενός, και ειδικά εναντίον του Μπαρόν. Ο Τζέρεμι ήταν ένας νεαρός και άπειρος πλεϊμέικερ, που έφερε “φως” στην ομάδα”, ήταν οι πρώτες κουβέντες του Τσάντλερ επί του θέματος, για να κλείσει λέγοντας:

Αλλά όταν το πράγμα πήγαινε στο να “τρέξει” την επίθεση και να βάλει τους παίκτες στη σωστή θέση, απλά δεν ήταν εκεί. Τώρα, διαθέτουμε κάποιους βετεράνους πλεϊμέικερ που είναι ικανοί να το κάνουν”.